Over ons

Lid worden

Bent u geïnteresseerd in ons koor kom dan gerust eens bij ons binnen op een van de repetitieavonden. U kunt drie avonden gratis met ons mee zingen. Op deze drie avonden neemt u op advies van de dirigent plaats tussen de andere koorleden. Mogelijk is ook om op meerdere locaties binnen het koor met ons mee te zingen. Op deze manier kan de dirigent het beste uw stem een plek geven binnen de andere stemmen.

De minimum leeftijd om lid te worden is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan 18 jaar vragen wij ook toestemming van ouders/verzorgers. Je mag per direct komen zingen, ons koor kent geen wachtlijst.

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt 15 euro per maand, 12 maanden per jaar. Automatische incasso geniet onze voorkeur het liefst rond de 24ste van iedere maand.

Als u bij ons komt zingen kunt u na de gratis drie repetitieavonden dit aangeven bij een van onze bestuursleden. U ontvangst hier dan een inschrijfformulier. Hierna worden muziekstukken uitgereikt en nieuwe muziekstukken gemaild. Evenals een ledenlijst en algemene informatie worden u dan toegestuurd. Tevens wordt u op de hoogte gehouden met een nieuwsbrief. Mogelijke verdere mededelingen worden ook mondeling op repetitieavonden gedaan of via de appgroep.

Voor vragen en/of verdere informatie neemt u dan contact op met popkoor4fun@hotmail.nl of kom gewoon bij ons binnen gedurende de kooravond! Dinsdagavond 20.00 uur tot 22.00 uur, dorpshuis de Vlasbarg’n, Vijverlaan 2, Uffelte.